دانشگاه شاهد

ضیافت شهیدان

شرح موضوع
برگزاری همایش تخصصی استانداردهای تجهیزات پزشکی و مواد

همایش تخصصی استانداردهای تجهیزیات پزشکی و مواد حوزه کنترل عفونت و استریلیزاسیون د رتاریخ 19 الی 20 بهمن ماه سال 1390 در مرکز همایشهای بین المللی رازی برگزار میگردد. ثبت نام از طریق وبسایت اختصاصی همایش به آدرس زیر میسر می باشد.

http://medequipment.conf.research.ac.ir/ و www.sterileonline.com

این همایش با محورهای نامبرده در فراخوان و با مشارکت و همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، پژوهشگاه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، سازمان تامین اجتماعی، اداره کل تجهیزات پزشکی، شرکت مادر تخصصی دارویی و تجهیزات پزشکی کشور، انجمن کنترل عفونت، انجمن صنفی تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی، سازمان جهانی استریل، کمیته بین المللی کنترل عفونت و کمیته علمی متشکل از هیئت علمی دانشگاههای معتبر همراه با امتیاز بازآموزی برای متخصصین عفونی، جراحی، آزمایشگاه، دندانپزشکی، کارشناسان بهداشت و تجهیزات پزشکی، کارشناسان بخشهای استریلیزاسیون و اتاق عمل و اعضای کمیته های کنترل عفونت و تیم های پرستاری و مامایی مراکز برگزار می گردد.

جهت دریافت فراخوان همایش اینجا کلیک کنید.

اضافه شده در تاريخ : 1390/10/20

تعداد بازدید از تمام صفحات :9766869