دانشگاه شاهد

ضیافت شهیدان

شرح موضوع
برگزاری مراسم هفته پژوهش دانشگاه

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش دانشگاه روز چهارشنبه مورخ 30 آذرماه در سالن اجتماعات شهید مطهری مراکز تحقیقاتی با حضور آقای دکتر مصطفی قانعی معاون محترم تحقيقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، آقای  دکتر ثقفی رئیس محترم دانشگاه، خانم دکتر کیاسالاری معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه و مدیران و اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار گردید و طی آن از پژوهشگران برتر دانشکده ها و نیز مجری طرح تحقیقاتی برتر و مولف کتاب برتر دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

ابتداي جلسه پس از تلاوت آياتي از كلام اله مجيد، معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه سرکارخانم دکتر کیاسالاری گزارشی از عملکرد یکساله پژوهشی دانشگاه به جلسه ارائه نمودند. در ادامه آقای دکتر قانعی به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان در سخنرانی خود چشم انداز آینده پژوهش و فناوری کشور و وظایف اعضای هیئت علمی را در این زمینه متذکر شدند.

پس از آن آقای دکتر جلالی ندوشن مدیرکل دفتر مطالعات و تحقیقات دانشگاه معیارها و نحوه بررسی انتخاب را جهت اطلاع حضار توضیح دادند.

.

جهت اطلاع از اسامی برگزیدگان اینجا کلیک کنید.

اضافه شده در تاريخ : 3/10/1390

تعداد بازدید از تمام صفحات :9727735