دانشگاه شاهد

ضیافت شهیدان

شرح موضوع

راهنمای تنظیمات اتصال به اینترنت

بخشنامه مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات را در خصوص بستر جدید استفاده از اینترنت، میتوانید از از لینک زیر دانلود نمایید:

دانلود بخشنامه

باتوجه به ایجاد بستر جدید اتصال به اینترنت، تمامی کاربران بایستی نام کاربری مربوط به سیستم مدیریت دامنه دانشگاه شاهد را داشته باشند.

راهنمای زیر نحوه انجام تنظیمات روی کامپیوترها را به تفصیل ارائه مینماید:

راهنمای تنظیمات اتصال به اینترنت

يك فایل جهت انجام تنظیمات توسط کارشناسان اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات مهیا گردیده است. فایل زیر تنظیمات لازم برای كليه سیستم هایی  موجود در دانشگاه شاهد هستند را انجام میدهد و کافی است این فایل روی کامپیوتری که در دانشگاه شاهد است اجرا گردد. فایل را میتوانید از لینک زیر دانلود نمایید

دانلود فایل انجام تنظیمات

توجه:

استفاده از پروکسی سرور برای مرورگرهای IE نسخه 6.0 ممکن است با مشکل روبرو شود. لذا در صورت مشاهده مشکل در استفاده از اینترنت چنانچه مرورگر شما IE نسخه 6.0 است آنرا به روز رسانی نمایید. برای دانلود نسخه IE 8.0 میتوانید از لینک زیر استفاده نمایید:

نصب اکسپلورر نسخه 8

تعداد بازدید از تمام صفحات :9766817